Het laatste nieuws met betrekking tot Europa en Migranten en het Project EU dat naar nieuwe wegen zoekt.
Boek: Europa en Migranten, Peter Stuivenberg
De overheid moet  het volk dienen

De overheid moet het volk dienen

President van de Verenigde Staten Donald Trump zegt in zijn inwijdingstoespraak ‘de overheid moet  het volk dienen’. “Niet belangrijk is welke partij regeert. Maar of de regering wordt gecontroleerd door het volk”.

Einde liberale overheersing

De overheid moet het volk dienen
Donald Trump wordt als 45ste president van de Verenigde Staten ingezworen.

In zijn toespraak zegt Trump.
“We are transferring power from Washington. And giving it back to you, the people. For too long, a small group in our nation’s capital has reaped the rewards of government. While the people have born the cost… Politicians prospered, but the jobs left and the factories closed. The establishment protected itself, but not the citizens of our country. Their victories have not been your victories. Their triumphs have not been your triumphs. And, while they celebrated in our nation’s capital, there was little to celebrate for struggling families.
Duidelijke taal: De macht wordt teruggegeven aan het volk.

VS grenzen dicht

Trump zegt vervolgens. “We must protect our borders from the ravages of other countries making our products, stealing our companies and destroying our jobs. Protection will lead to great prosperity and strength. En even later: We will follow two simple rules. Buy American and hire American.
Ofwel koop Amerikaanse producten en neem Amerikaanse arbeiders in dienst. Trump wil armoede en werkloosheid van zijn eigen volk bestrijden en de welvaart vergroten. In feite niets bijzonders. Het zou de taak moeten zijn van iedere regering. Alleen dat is nu niet meer het geval. De aandacht binnen de Europese Unie  gaat uit naar migratie en multiculturele samenwerking met andere volken. De autochtone bevolking wordt daarbij aan de kant geschoven. Ook speelt een rol het creëren van een Federatie van Europese Staten. Nederland is dan een provincie van de EU. Het volk heeft dan niets meer in de melk te brokkelen.

EU politici reageren geschokt

Trump belooft tevens dat hij nooit het volk in de steek zal laten. “Together we will make America strong again. We will make America wealthy again. We will make America proud again. We will make America safe again. And, yes, together, we will make America great again”.

Terwijl de woorden nagalmen, reageren EU politici geschokt. Het Europees Parlementslid Guy Verhofstadt noemde de toespraak vijandig. “We kunnen niet wachten en hopen op Amerikaanse steun en samenwerking. Europa moet zijn eigen lot en veiligheid in eigen handen nemen”. ‘Het volk dienen wordt door Verhofstad  blijkbaar  uitgelegd als ‘vijandig’. Rest het volk niets anders dan de Europese politici per direct af te zetten. De Duitse minister voor economische zaken en vice-bondskanselier Sigmar Gabriel liet weten dat Europa zich op moet maken voor ‘een ruwe rit’. Hij vindt dat de Europese landen samen hun belangen moeten verdedigen.

Het EU volk telt niet mee

Ik hoor en lees wat Europese landen moeten doen. Dus wat politici blijkbaar willen of moeten doen. Ik mis de woorden wat het beste is voor het volk. In feite neemt geen enkele zittende Europese politicus het op voor zijn volk. U en ik zitten blijkbaar, zoals Hillary Clinton het eens uitdrukte, in ‘the basket of deplorables’. De Franse president François Hollande noemt het bijvoorbeeld een slecht idee om de grenzen te sluiten. Blijkbaar vindt hij dat het volk prima gediend is bij meer terroristische aanvallen. En eerder zei de voormalige Franse PM Manuel Valls dat Trump de EU de oorlog heeft verklaard. Valls wees op een uitspraak van Trump waarin hij Brexit prees en de EU veroordeelde om zijn migratiepolitiek.

Positieve geluiden van oppositie

De Europese oppositie partijen feliciteerden Trump. Als eerste Geert Wilders. “Ook in Nederland moet de macht terug naar de mensen in het land. Het Nederlandse volk weer aan de macht!” De voormalig Ukip-leider Nigel Farage zei dat de ‘Oude Orde’ niet werkte. Hij noemde de inwijdingstoespraak van Trump zeer sterk. Hij kreeg bijval van VNL-Kamerlid Louis Bontes. Die noemde de toespraak ‘indrukwekkend, inspirerend en bevlogen’.
De Russische parlementariër Konstantin Kossatsjov vond Trumps speech indrukwekkend. “Hij heeft nu alle kans een nieuwe bladzijde in de Amerikaanse geschiedenis te schrijven”.
Marine Le Pen verklaarde dat Trump’s overwinning een nieuw tijdperk inluidt in de onderlinge samenwerking van landen.

Populisten zijn trots op Nederland

De overheid moet het volk dienen
Geert Wilders: Make the Netherlands Great Again.

In gedachten vervang ik Amerika door Nederland. Ik zie voor mij Pim Fortuyn. De man die om zijn ideeën werd doodgeschoten. Ik zie de EU partijen die het voor de bevolking willen opnemen. Ukip, PVV, Afd, de 5-Sterren Beweging, Front National, Vlaams Belang. Ik zie hoe EU politici arrogant de oppositie als ‘populisten’ weghonen, gesteund door de MSM. In deze kakofonie van voor en tegen besef ik dat het goed is om een ‘populist’ te zijn. Een nationalist die het opneemt voor de autochtone bevolking. De man in de straat. Familie modaal met het hart op de goede plek. Mensen die best bereid zijn om de welvaart her te verdelen. Om anderen op deze wereld te helpen om ook in het leven vooruit te komen.

Migranten, spanningen en rellen

De overheid moet het volk dienen
Bedelende kinderen in Afrika. Meestal worden blanken belaagd, die zijn namelijk ‘rijk’.

Aangemoedigd door bondskanselier Merkel zijn vele miljoenen economische migranten vanuit Noord- en Midden-Afrika onderweg naar West-Europa. Hpe ongelooflijk naïef kan zij zijn. Snapt zij niet dat voor mensen zonder werk, eten en een slaapplek een azc een betere plek is dan een kartonnen doos op straat? Lees mijn boek Europa en Migranten.
Helaas kijken economische migranten na aankomst gefrustreerd rond. Huizen en banen liggen niet voor het oprapen. Europa met bijna 24 miljoen werklozen zit niet te springen om ongeschoolde arbeiders die niet de taal spreken. De enige verbetering is een dak boven het hoofd, wat medische verzorging en regelmatig eten. Het bankje waarop ze voor zich uit zitten te staren blijft hetzelfde.
Vanzelfsprekend stijgen hierdoor de spanningen en neemt de criminaliteit toe. Relletjes, mensen beroven en vermoorden, vrouwen verkrachten, auto’s vernielen en inbreken, terroristische aanvallen. Precies zoals zij thuis zijn gewend.

Terrorisme groeit in EU

Is de economische migrant ook nog eens een fanatieke moslim, dan krijgt de verhuizing naar Europa een extra tintje. De islam moedigt een ‘jihad’ aan tegen alles en iedereen die de islam bedreigt. Dat zijn onder meer christenen, modern geklede vrouwen, ongelovigen, joden, homoseksuelen en de westerse cultuur waaronder muziek, sigaretten en alcohol. Een jihad beginnen is volgens de wil van Allah, ‘insh’Allah’. Het leven begint toch pas in het ‘Hiernamaals’. Vandaar dat zelfmoordenaars met plezier een bomgordel laten ontploffen.

Stop de stroom migranten

http://peterstuivenberg.nl/2016/12/26/open-brief-aan-minister-president-mark-rutte/
Valls: “Trump verklaart Europa de oorlog. Wij moeten onze eenheid bewaren”.

De Europese Unie wil de binnenkomende volkeren met de bestaande mengen. Men zegt dat dit nodig is vanwege de vergrijzing van de Europese bevolking. Dit leidt tot een tekort aan arbeidskrachten. Dit is natuurlijk onzin. Allereerst is er sprake van een bevolkingsgroei in veel EU landen. Het is nog maar te bezien of over 80 jaar de Europese Unie te weinig bewoners heeft om te ‘overleven’. Daarbij bestaat er nog zo iets als automatisering en robotisering. Dit zal leiden tot minder arbeiders op de werkvloer. In de besluitvorming wordt de autochtone bevolking gepasseerd. Daarom zien wij een Brezit. Daarom staat er een oppositie op die uit de EU wil zoals in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk .Zou het niet beter zijn om iedere EU lidstaat zelf te laten beslissen over het opnemen van migranten?

Exporteer economische hulp

Is het ook niet beter zijn om de tientallen miljarden euro’s aan opvang, scholing en integratie te besteden aan economische ontwikkelingen in de thuislanden van de migrant? Moeten wellicht wurgende handelsafspraken worden herzien? En aldaar infrastructuur aangelegd, werkgelegenheid bevorderd en scholen en medische voorzieningen gebouwd? Is het niet onze plicht om economische migranten aan te moedigen om hun eigen land op te bouwen in plaats van ervoor op de vlucht te slaan? Migranten die pas over 10 of 15 jaar een baan hebben en 70 procent van hun salaris overmaken naar familieleden in hun geboorteland.

Brief aan Minister President

De overheid moet het volk dienen
Nederland: redelijk koersloos onder kabinet Rutte naar de toekomst.

Eerder heb ik een open brief gestuurd aan minister president Mark Rutte.

Ik heb hierin gesteld dat het voor West-Europa niet nodig is om te Afrikaniseren of te islamiseren. Bovendien werkt het mengen van verschillende volkeren niet. Er ontstaan relletjes, onvrede en parallelle samenlevingen. Ook komt de veiligheid van de man in de straat in gedrang. Ook heb ik nergens ter wereld gezien dat regeringsleiders hun volk dwingen om met een ander volk samen te leven. Nergens, tenzij de volkeren moeten leven onder een dictatuur. Zoals Nederland en West-Europa moeten gehoorzamen aan de ondemocratische wetgeving van de Europese Unie.

In deze brief vraag ik om zijn migratiepolitiek te herzien. Niet alleen Brexit laat zien dat het volk gehoord wil worden. Ook de Verenigde Staten maakt dit duidelijk door de benoeming van Donald Trump als 45ste president. Zou het in Nederland en West-Europa niet fantastisch zijn om een regering te hebben die ook naar het volk luisterde?

Leave a reply

drie × 5 =