Het laatste nieuws met betrekking tot Europa en Migranten en het Project EU dat naar nieuwe wegen zoekt.
Boek: Europa en Migranten, Peter Stuivenberg
Aanval op gevestigde orde niet te stuiten

Aanval op gevestigde orde niet te stuiten

De aanval op de gevestigde orde is niet te stuiten. De liberaal en sociaaldemocratische heerschappij valt om.  Eerst verzet in Groot-Brittannië de werkende klasse zich tegen de politieke en financiële elite. Daarna het Amerikaanse volk.

Elite staat boven het volk

Aanval op gevestigde orde niet te stuiten
Het gevecht van de politieke en financiële elite tegen Rusland en Poetin

De conclusie is dat de gevestigde orde zich blijkbaar boven het volk heeft geplaatst. Zij monopoliseren de institutionele, politieke, culturele, juridische en economisch beleidslijnen. Zij veroorzaken oorlogen. Werpen regeringen omver. Beheren olievelden, goud en geld. En banken, beurzen en media. Ook dringt de elite een onduidelijke immigratiepolitiek op. Daarbij wordt de nationale cultuur versjacherd. Bestaande normen en waarden worden vernietigd. Chaos, parallelle samenlevingen, criminaliteit en een hogere werkloosheid zijn het gevolg.
Dat het zover is gekomen komt door de goedgelovigheid van het volk. De mensen werken, betalen belasting en denken dat de regering het beste met hen voor heeft. Totdat de werkelijkheid aan de deur klopt. En zij zien dat de gevestigde orde geen zier om hen geeft.

Brexit een logisch gevolg

Aanval op gevestigde orde niet te stuiten
Brexit: het volk pakt zijn land terug.

De Engelsen roeren zich wanneer hun natie opgaat in de supranationale staat genaamd Europese Unie. Zij worden steeds minder baas in eigen buik. De maat is vol wanneer de door Brussel opgelegde migratie oncontroleerbaar toeneemt. En wanneer er stemmen opgaan om de Europese landen te organiseren in een Federatie van Staten. De autochtone hardwerkende klasse komt in opstand. Zij gooit de kont in de krib en kiest voor behoud van cultuur en zeggenschap. De toenemende migratie van volkeren uit het Midden Oosten en Afrika wordt afgewezen. Groot-Brittannië zou immers nooit meer van de Engelsen zijn. Brexit is een feit.

Trump ook een logisch gevolg

Aanval op gevestigde orde niet te stuiten
Trump na Brexit, een logisch vervolg.

Precies hetzelfde gebeurt in de Verenigde Staten. De liberaal-democratische elite onder aanvoering van Hillary Clinton wordt op 8 november 2016 door het volk verslagen. De verkiezingsuitslag Trump – Hillary is 290 tegen 228. Dit had zij kunnen zien aankomen. Bestudeer de geschiedenis. Niet alleen de Brexit periode. Maar ook de steeds meer groeiende politieke tegenstand tegen de regeringen in Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Hongarije en Nederland. Of, verder terug in de geschiedenis, de  Franse Julirevolutie van 1830. Marianne en kameraden vochten toen tegen de macht van de koning en de elite. Wij zien haar in een schilderij van Eugène Delacroix genaamd ‘La liberté guidant le peuple. Hillary had moeten weten dat je het volk niet kan blijven manipuleren. De revolte tegen een corrupt, oorlogszuchtig, geld verspillend Orwelliaans regime, is daarom ook een kwestie van tijd. Tenslotte kan je het elastiekje net zo ver uittrekken totdat het breekt.

‘Goedmensen’ demoniseren tegenstanders

Aanval op gevestigde orde niet te stuiten
‘Goedmensen ‘ en multiculturele verbroedering.

Ook zijn Brexit en Trump kiezers het zat om voortdurend in een populistische hoek te worden geduwd. De ‘Goedmensen’ willen een multiculturele maatschappij en groene energie. Zij geloven in klimaatverandering. Een andere mening wordt niet geduld. De tegenstanders worden gedemoniseerd. De grootste nonsens worden erbij gehaald. De Russen manipuleren westerse verkiezingen. Trump is een Russische spion, enz. En wanneer de verkiezingsstrijd voorbij is en Trump wint, worden de liberale sociaaldemocraten boos. Prompt slaan pro-Hillary bendes hun tegenstanders in elkaar. Zij gooien winkelruiten in en steken auto’s in brand. Journalisten schrijven dat Trump zal worden gedood. Of praten CNN na die zegt dat IS juicht nu Trump is gekozen. Dat 9/11 (aanval op de Wereldhandelsgebouwen in New York) en 11/9 (verkiezing Trump) eenzelfde nachtmerrie zijn. Er is zelfs een telefonische hulplijn in het leven geroepen. Voor Hillary stemmers die geestelijk in elkaar zijn gestort.

Revolte tegen gevestigde orde

Aanval op gevestigde orde niet te stuiten
Amnesty laat zien hoe de Verenigde Staten het dodental bagatelliseert.

Nu, na de verkiezingen, weet de Obama administratie zich geen raad. Het liegen en bedriegen komt boven water. Plotseling wordt naar Amnesty International geluisterd. Zij zeggen dat in Syrië meer dan 1.000 burgers zijn gedood bij westers luchtaanvallen. Dat is 850 meer dan gemeld. Ook wordt Al-Nusra aangevallen. Al-Nusra werd als opvolger van Assad gespaard.
Behalve Obama loopt ook de Europese politieke top verbijsterd rond. Navo, Merkel, Tusk (EU) en Hollande noemden Trump dom. Hij is vooringenomen, autoritair, chauvinistisch en racistisch. Er wordt nu naar de navel gestaard. En geprutteld dat de toekomst onzeker is. Dat klopt. Voor de EU. Trump heeft geen zin om de Navo met 70 procent te financieren. Trump heeft geen zin om met Rusland oorlog te voeren. Of om Syrië van Assad af te pakken. Het TTIP handelsverdrag zal niet doorgaan. Met Groot-Brittannië worden goede relaties aangeknoopt. Illegale migranten worden uitgewezen.

Ontwakingsproces in volle gang

Aanval op gevestigde orde niet te stuiten
Het ontwakingsproces: frustraties en bezinning.

De Europese gevestigde orde staat op omvallen. Op 4 december 2016 kiest Oostenrijk een nieuwe regering. Volgend jaar op 15 maart Nederland, op 23 april Frankrijk, op 17/24 september Duitsland en in oktober Tsjechië. De kans is aanwezig dat de huidige politiek en financiële elite wordt vervangen.
Paul Aalbers kreunt in een column in PTO dat ‘De val van het Amerikaanse Rijk niet is te stuiten’. Hij stelt dat Europa ‘nog niet op deze ondergangskoers ligt’. Dat is een vreemd en onzinnig verhaal. Het zijn juist de liberaal en sociaaldemocratische doctrines die de Europese Unie ten val brengen. Het is de elitaire macht die een natie onderdompelt in ellende. Zij streeft naar globalisering, multiculturalisme en het uitvlakken van de nationale identiteit. Het volk is een wegwerpartikel. Noem het ‘collateral damage’ in het gevecht om de macht.

Het volk vecht zich vrij

Aanval op gevestigde orde niet te stuiten
Het volk vecht zich vrij.

Maar dat is gelukkig allemaal verleden tijd. Een nieuw politieke wind kan de ondergang van de westerse democratie stoppen. Kan voorkomen dat de wereld eindigt in een armageddon. Wij staan aan de vooravond van een ontwakingsproces. Daarom een Brexit. Daarom een nieuwe president in de Verenigde Staten. Daarom de roep om een nieuw Nederland. En een nieuwe Europese Unie. Nu is het wachten op een volksheld als voorzitter van de Europese Commissie. En een Nederlandse minister-president die verantwoording aflegt aan het volk. Die doet wat het volk wil. Die ons land weer sterk en veilig wil maken. En die samen met gelijkgerichte politici West-Europa wil opbouwen. De Nederlanders, en ook andere Europeanen, moeten weer trots kunnen zijn op hun afkomst. Wie staat op? Wie wordt uiteindelijk de leider?

4 Responses to Aanval op gevestigde orde niet te stuiten

 1. Belangrijke vraag: hoe kan Nederland zich bevrijden van de macht van de politieke elite?
  Kijk daarvoor eens naar de nieuwe partij Forum Voor Democratie (Thierry Baudet). FVD heeft het wapen van het bindende referendum, het volksinitiatief. Daarmee kan het gesloten blok politieke partijen (van VVD t/m SP) opzij worden gezet.
  Strenge grensbewaking, verlaten van euro en EU, versterking van het fundament van de economie, het MKB en de ZZP-ers, versterking van de positie van de mensen in de zorg, het onderwijs en de politie.
  Het is een illusie de EU “beter, democratischer” te kunnen maken, we moeten er zo snel mogelijk uitstappen.

 2. De regerende elite krijgt wellicht een veeg uit de pan. de lieden die echter het monopoly op de geldschepping in handen hebben maakt het niet uit wie er regeert. Het deert hun niet wie op de troon zit.

 3. Goed stuk – u ziet6 gelukkig ook wat velen al beginnen in te zien en dat is dat het niet uit maakt of je links of rechts bent,maar dat het systeem verrot is ( genaakt ),dus daar moeten wij vanaf.

 4. U beschrijft hier een werkelijkheid die ik ook al enige tijd aan zie komen maar het gros van de Nederlanders nog niet.
  Ben blij dat u het e.e.a. zo goed onder woorden hebt gebracht.
  Ga meer van u lezen en zoals u oppert; Het volk vecht zich vrij of zal tenondergaan. Mij staan de beelden van het Armageddon voor ogen maar ik hoop dat het nog niet zover is.

Leave a reply

twintig − zeven =