Het laatste nieuws met betrekking tot Europa en Migranten en het Project EU dat naar nieuwe wegen zoekt.
Boek: Europa en Migranten, Peter Stuivenberg
Islamitische Staat verdient een doodschop

Islamitische Staat verdient een doodschop

De Islamitische Staat verdient een doodschop. Doodziek word ik van dat achterlijke barbaarse maniërisme. De jihadisten snijden nog steeds gevangenen de keel door. Vrouwen worden nog steeds groepsverkracht en met een bommengordel op pad gestuurd. U en ik laten dit gebeuren. Wij laten een sadistische oorlog  in Syrië voortbestaan uit eigenbelang.

De Algerijnse burgeroorlog van 1992 tot 2002 was een gevecht van het leger tegen hooguit 10.000 islamitische terroristen. De enige reden dat de strijd 10 jaar duurde was dat het leger de terroristen eerst moest opsporen. Zij trokken in kleine groepen door het land. Niemand kende elkaar of wist wat een andere groep van plan was. Zij waren als bakkersknecht of taxichauffeur goed verstopt onder de burgerij en kwamen in actie als zij daartoe opdracht kregen. Dit is niet het geval in Syrië.  Daar strijdt een leger van de Islamitische Staat tegen een leger van de Syrische overheid. Zij wordt gesteund door de Russen, geallieerden, koerden en noem maar op. Daar is een duidelijk slagveld.

Strijd in Syrië, gebed zonder end

Steden zijn bezet en moeten worden bevrijd. En dat gaat moeizaam. Het leger van de Islamitische Staat telt volgens de Russen 80.000 man. Dat loop je niet zomaar onder de voet. Daar moet je wel wat voor doen. Dat dit niet gebeurt is omdat u daar niet om vraagt. Het is een ver van uw bed show. Daarbij komt dat de Europese Unie de Syrische overheid om zeep wil helpen. De Islamitische Staat is een luis in de pels, erg vervelend, maar zij vechten in ieder geval tegen Assad. En Assad moet aan de galg. De Europese Unie wil het aardgas van Qatar kopen en niet dat van Iran. Over Syrisch grondgebied moeten gaspijpleidingen uit Qatar worden aangelegd waarvoor Assad geen toestemming geeft. Zie mijn boek ‘Europa en Migranten’.

Fout en goed

Wie is in dit geopolitieke spel fout? En wie is goed? Qatar is natuurlijk goed en Iran is fout, want zij wil Israël vernietigen. Het bombarderen van terroristen in Syrië is goed. Daardoor vluchten de mensen tenminste uit hun eigen land. Rusland is fout, net zoals de Russische paralympische ploeg die stoned rondloopt. En uiteraard China. Erg fout. De PVV is net als Pegida en Geen Stijl een kwaadaardig  gezwel, maar niet D66 of de VVD. Die zijn goed. Maar niet om te zoenen zoals Hillary Clinton. Zij is de toekomstige messias, ook al belazerd zij het gehele volk. Het slijk der aarde is natuurlijk Donald Trump, net als Wikileaks leider Julian Assange en de Brexit-motor Nigel Farage. En het is ‘niet done’ om de EU-baas Jean Claude Juncker of de ‘verdeel-en-heers’ bankiers aan het kruis te spijkeren. En schulden zijn fantastisch, net als het nieuws. Het fantastische nieuws dat ons iedere dag voor de gek houdt. De Engelse Jonathan Pie weet daarover te vertellen.

De werkelijke barbaren: u en ik

Het barbaarse gedrag neemt met toe. Kijk naar het filmpje dat laat zien hoe kinderen van nauwelijks 14 jaar gevangenen de keel doorsnijden. Het zijn schokkende beelden, dus stuur de kinderen naar bed. Wat u ziet is uw en mijn schuld! De legers van de Europese Unie kunnen in een achternamiddag de Islamitische Staat verslaan. De 300.000 manschappen van de geallieerden veegden tussen 20 maart 2003 en 1 mei 2003 het 375.000 man goed bewapende Irakese leger van de kaart. Er zouden chemische wapens zijn opgeslagen en het volk werd onderdrukt. Het Amerikaanse motto was volgens de toenmalige president George W. Bush: ‘U verdient beter dan tirannie, corruptie en martelkamers, u verdient het om in vrijheid te leven’. Wij kunnen in 6 weken het barbarisme stoppen ,waarna de oorlogsvluchtelingen kunnen terugkeren naar huis.

Waarom doen wij niets?

slamitische Staat verdient een doodschop
Wij zijn Olympisch kampioen in wegkijken, vooral de werkelijkheid niet onder ogen zien

Hallo Nederland, gaat het nog wel goed met je? Waarom vecht je niet tegen de islamitische tirannie die nota bene chaos aanricht in Europa. Je hielp de geallieerden in de onzinnige strijd tegen Irak. Vindt je nu dat wij moeten leren leven met terrorisme? Bomaanvallen op luchthavens, schiet- en lynchpartijen tijdens een muziekfestival in Parijs, een trucker die in Nice mensen omver rijdt. Ben je helemaal gek geworden? Waarom, in Godsnaam leg het mij uit, waarom kjjken wij toe  als barbaren de kelen van mensen doorsnijden? Wij omarmen jankend de vluchtelingen waarvan het merendeel niet uit oorlogsgebieden komt. Oh, wat zijn wij toch met deze mensen begaan. Maar wij kijken samen met de Europese Unie toe. Wat is uw agenda? Is het de bedoeling om uit deze ellende een voordeel te behalen. Olie, marktvergroting, macht…

Boerkini-land

slamitische Staat verdient een doodschop
Boerkinis, ok als in vrijheid gekozen, niet ok als onder dwang aangetrokken

Wij schrijven en debatteren ons suf over boerkini’s. Wij richten buurtwachten op om stelende en verkrachtende migranten in elkaar te meppen. Wij vragen het kabinet om af te treden. Zij likken de hielen van de bureaucratische en geldverslindende EU politici likken met hun globaliseringspolitiek. Wij bieden migranten wel een toekomst, maar onze eigen arme bevolking niet. Wij willen een eind maken aan de opengrenzenpolitiek, waardoor criminelen en terroristen ons land vrij in en uit kunnen lopen. En verder? Wij zijn bang om voor onze mening uit te komen. Bang om door het hebben van een foute mening te worden geïsoleerd of te bagatelliseert of wellicht te worden ontslagen. Bang om op de barricaden te staan en te vechten voor het goede. Bang om te erkennen dat wij onze principes verkwanselen voor de hoogste bieder.

Wat doen u en ik om het barbarisme van de Islamitische Staat in de kiem te smoren? Neem nog een pilsje. Versier een blonde bel aan de bar. Kijk vooral niet over de schouder. Of in de spiegel. U en ik zijn de oorzaak van het kwaad. Omdat wij er geen flikker aan doen! Daarom ben ik boos. Nee, dat is slecht uitgedrukt. Witheet. Woedend.

 

One Response to Islamitische Staat verdient een doodschop

 1. Deel uw boosheid.
  Kan heel eenvoudig.
  Stoppen met verkoop/doorvoer wapentuig tav. IS, de lijnen van rekruteren in onze steden opdoeken.
  Kijktip:
  Zondag met Lubach Zo30okt2016 21:45-22:15 ttp://www.npo.nl/zondag-met-lubach/30-10-2016/VPWON_1262001

  a complete silence from American side about American journalist Serena Shim who was killed in Turkey, on October 19th, 2014.. for exposing Erdogan collaboration with ISIS..
  https://www.rt.com/news/340826-bild-journalist-barred-turkey/

  NSDD 166 – zegt verder nog:
  “which authorized “stepped-up covert military aid to the Mujahideen” as well as support to religious indoctrination.
  The imposition of The Sharia in Pakistan and the promotion of “radical Islam” was a deliberate US policy serving American geopolitical interests in South Asia, Central Asia and the Middle East.”:
  http://www.veteranstoday.com/2011/05/05/the-american-awakening-can-it-happen-here/

  Zo simpel is het, eigenlijk.

Leave a reply

vijf × een =