Het laatste nieuws met betrekking tot Europa en Migranten en het Project EU dat naar nieuwe wegen zoekt.
Boek: Europa en Migranten, Peter Stuivenberg
Aanrandingen, diefstal en geweld

Aanrandingen, diefstal en geweld

In veel Afrikaanse landen zijn aanrandingen, diefstal en geweld de realiteit van alle dag. Het vormt een onderdeel van hun samenleving. In Arabische landen en gebieden keuren extremistische moslims het christelijk geloof, alcohol en luchtig geklede vrouwen af. Vandaar dat hun integratie in West-Europa op problemen stuit. Zij nemen hun cultuur mee. Het wordt geïntegreerd in onze  samenleving. Gratis. Deze harde conclusie komt bij mij op wanneer ik in Xandernieuws over de straatterreur lees. De daders zijn veelal migranten uit Afrika en het Midden-Oosten. Of tweede- en derde-graad familieleden van genationaliseerde allochtonen.

Wen er maar aan

Aanrandingen, diefstal en geweld
Boko Haram in Nigeria, Kameroen, Tsjaad en Niger

Helaas, wen er maar aan. Veel migranten komen uit armoedige gebieden waar respect voor een andermans bezit of een leven niet geldt. Hierbij laat ik u zien de lijst van gruwelijkheden opgetekend in een van de meest moderne landen in Afrika, te weten Zuid-Afrika. Deze waslijst wordt alleen overtroffen door de moordpartijen in Midden- en Noord-Afrika. Deze worden gepleegd uit naam van terroristengroepen zoals Boko Haram.

Zuid-Afrika kent een goede infrastructuur. Er is een hoge graad van scholing met vooraanstaande universiteiten. Ook is het onderdeel van het economische verbond van de BRICS: Brazilië-Rusland-India-China-Zuid Afrika. Wat velen niet weten is dat van de 54 miljoen bewoners meer dan 20 procent in extreme armoede leeft. Het besteedbaar inkomen is iets meer dan een Euro per dag. Het is niet verwonderlijk dat de arme bevolking snel op geweld terugvalt. De politiestatistieken van 31 maart 2014 tot 31 maart 2015 zeggen het volgende:

– Per dag worden 49 mensen vermoord en 48 mensen bijna; in totaal 17.805 moorden, 33 moorden per 100.000 inwoners.
– Per dag worden 5 voertuigen gestolen, in 56 huizen ingebroken en 354 mensen op straat beroofd; in totaal 12.773 auto’s, 20.281 inbraken en 129.045 berovingen.
– Per dag doen 1.183 vrouwen aangifte van verkrachting. Dat zijn 49 tot 50 vrouwen per uur. De 431.795 slachtoffers is het topje van een ijsberg. Slechts 10 procent doet aangifte, waardoor de totale hoeveelheid verkrachte vrouwen de 4.5 miljoen benadert!

Elders in de wereld

In Amerika met 316 miljoen mensen worden in 2015 16.121 mensen vermoord, dat zijn 5.1 mensen per 100.000 inwoners.
In Nederland met bijna 17 miljoen inwoners worden in 2015 144 mensen vermoord, dat zijn 0,85 mensen per 100.000 inwoners. Bijna 50 procent van de doden zijn van allochtone afkomst.
Eén van de veiligste landen ter wereld is Algerije met 0,8 moorden per 100.000 inwoners.

U heeft een hekel aan de verkrachtingen, scheldpartijen en agressiviteit op straat? Helaas, wen er maar aan.

Leave a reply

9 − 2 =